Hi ha persones ens pregunten que perquè ens hem embarcat en aquesta aventura, i és una bona pregunta. Quina necessitat tenim d’enredar-n...

Per estar millor


Hi ha persones ens pregunten que perquè ens hem embarcat en aquesta aventura, i és una bona pregunta. Quina necessitat tenim d’enredar-nos en tot això? 

La resposta és molt senzilla: per estar millor, perquè pensem que un tros de terra amb uns quants arbres no és una zona verda; perquè posar dues torretes de flors a una plaça no és un jardí; perquè posar dos tobogans i un gronxador no és fer un parc; perquè volem que travessar la Quinze d’abril sigui un passeig i no la travessa del desert; perquè volem seure a l’ombra a les places del poble; perquè volem que quan es mori un arbre se’n plantin quatre, i no el canviïn per un monstre de ferro; perquè volem un comerç viu; perquè volem que les entitats (i que es deixen la pell, el temps i els diners fent coses pel poble) se sentin cuidades i recolzades; perquè volem que al nostre poble hi hagi espai per la música, per la cultura i pels esports (i no parlem només de futbol, si no de bàsquet, handbol, ciclisme... de tots); perquè volem que el nostre jovent tingui el seu espai d’oci nocturn, en un ambient segur; que el jovent s’impliqui més en la vida del poble; perquè volem recuperar un espai plural on tothom pugui expressar-se, i fem pinya.

Hi ha qui pensa que no hi ha cap més alternativa, que La Canonja ja està bé com està. Que equivocats n’estan...

Nosaltres ho tenim molt clar: volem donar el pas per estar millor, i treballar Junts per La Canonja.



0 comentaris: