Ahir vam poder fer a l' Aplec restaurant un cafè amb la Consellera de Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón . Junt am...

Fem un cafè amb la Consellera Chacón per parlar sobre com dinamitzar els comerços i empreses del poble

Ahir vam poder fer a l'Aplec restaurant un cafè amb la Consellera de Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón. Junt amb el candidat al Senat, Jordi Sendra i la candidata al Congrés, Anna Magrinyà, vam poder parlar de l'economia productiva i de com els comerços i petites empreses s’han de reinventar, per adaptar-se als nous canvis en els hàbits de consum de la nostra societat. Es va posar de manifest que no hi ha fórmules màgiques per dinamitzar el petit comerç i que el que cal és saber cap a on volem anar, dissenyar un pla per arribar-hi, i treballar molt amb tots per aconseguir-lo.

El nostre grup té com a prioritat recuperar i dinamitzar el comerç. Sabem que serà difícil però tenim molt clar quin és el nostre objectiu, i el que hem de fer per aconseguir-lo. I, sobretot, tenim moltes ganes i moltes forces per treballar junts per tenir èxit.












0 comentaris: